Betalen

Betaalgemak en veiligheid staan voorop bij Pyjamaonline. Je kunt zowel vooraf als achteraf betalen. Pyjamaonline maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat je gegevens veilig zijn. Je kunt kiezen uit de volgende betaalopties;

iDeal

iDEAL is online betalen via internetbankieren. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal is registratie niet nodig. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen met iDeal is alleen mogelijk bij Nederlandse banken.

Het voordeel van een iDeal betaling is dat levering sneller plaats kan vinden en je de bestelde artikelen dus sneller in huis hebt.

Afterpay

Met digitale acceptgiro jouw online bestelling betalen via AfterPay. Op dit moment is AfterPay beschikbaar voor onze Nederlandse klanten.

AfterPay voert voor Pyjamaonline het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het/de gekochte artikel(en) te betalen. Je kunt bij Pyjamaonline betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van €150. Er wordt daarnaast €0,99 aan servicekosten in rekening gebracht. Het minimale orderbedrag voor Afterpay betalingen bedraagt €10 exclusief verzendkosten.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen artikel betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website

MisterCash

MisterCash lijkt enigszins op iDeal en wordt vooral in België gebruikt. Er worden, net als bij iDeal en Paypal, geen extra transactiekosten in rekening gebracht bij een bestelling. Bij Pyjamaonline kun je dus gerust betalen met MisterCash. Betalen met MisterCash is uitsluitend mogelijk voor Belgische klanten.

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving is ook mogelijk bij Pyjamaonline. Na het plaatsen van een bestelling dien je het volledige bedrag binnen 7 dagen over te maken op IBAN nummer NL28INGB0006762841 ten name van Pyjamaonline. Geef hierbij in de omschrijving ook het ordernummer aan zoals vermeld in de bestelbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. De bestelde artikelen worden voor je gereserveerd en zodra het gelehel bedrag bij ons binnen is- meestal duurt dit circa drie werkdagen- zullen wij de artikelen meteen verzenden. Indien je vanuit België bestelt en kiest voor de betaalmethode bankoverschrijving, dan heb je ook ons BIC-nummer nodig, dit is; INGBNL2A