Onderdelen 1 tot 10 van totaal 16

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bestel je vanuit België? Dan hebben we goed nieuws voor je! Per 19 maart 2015 zijn de verzendkosten verlaagd van € 6,95 naar € 5,95. Je kunt je bestelling vanaf nu dus tegen een extra gunstig tarief bij je thuis laten bezorgen. Plaats vandaag nog je bestelling en profiteer direct van dit voordeel. 

0 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Johan Huynen

Maattabellen

01-10-2013 15:57

Vanaf nu zijn er ook maattabellen online beschikbaar. Voordat u een pyjama of badjas besteld is het handig om te weten welke maat u zult nemen. Zo is de kans nog kleiner dat u een pyjama in de verkeerde  maat besteld. De maattabellen zijn er voor dames, heren en kinderen. Vanaf nu vindt u de perfecte maat voor uw pyjama via: http://www.pyjamaonline.nl/maattabellen

0 Reacties | Geplaatst in Pyjamaonline nieuws door Claudia Wienema

Kom 10, 15 of 22 januari in je pyjama of badjas naar het Centraal Station van Eindhoven, Amsterdam of Den Haag en lever je oude wekker in. Dan maak je kans op een Philips wake-up light! Door het licht wat de wekker geeft tijdens en voor het wekken wordt je volledig ontspannen wakker. Dat wordt dus nog langer en nog meer genieten van een lekkere luie ochtend. Philips geeft er deze dagen telkens 75 weg aan de mensen die het eerst in pyjama op het station komen. Let op: het wordt koud de aankomende dagen, dus doe twee pyjama's over elkaar aan wanneer u van plan bent om te gaan.

Echt iets voor u? Dan hierbij nog eens de data op een rijtje:

Eindhoven 10 januari van 07:00 tot 14:00
Amsterdam 15 januari van 07:00 tot 14:00
Den Haag 22 januari van 07:00 tot 14:00

0 Reacties | Geplaatst in Nieuws Leuke feiten Pyjamaonline nieuws Overig door Claudia Wienema

De kerstdagen liggen alweer achter ons en de voorbereidingen voor de viering van oud & nieuw zijn weer al in volle gang, maar bij deze willen we nog graag de kans pakken om alle mensen die op ons hebben gestemd heel erg te bedanken. Namens jullie is pyjamaonline.nl publiekswinnaar geworden in de strijd om beste-kerstshop 2012! Met 45% van alle stemmen hebben wij de anderen achter ons weten te laten.

Beste kerstshop

De site is nu alweer aangepast aan een knetterende jaarwisseling, maar wij hopen dat u heeft genoten van de kerstlayout en heeft geprofiteerd vana de kerstacties. Wij hopen in 2013 nog meer leuke acties en producten toe te kunnen voegen. Dankzij jullie stem hebben wij in ieder geval weer een energieboost gekregen om er met volle kracht tegenaan te gaan.

Sale/ uitverkoop op komst

Houd de site dan ook goed in de gaten, want 2013 luiden wij goed in! Begin januari zullen wij starten met de grote wintersale zodat ook in 2013 iedereen voorzien kan worden van een leuke, warme en modieuze pyjama, badjas of pantoffels!

0 Reacties | Geplaatst in Nieuws Leuke feiten Pyjamaonline nieuws Overig door Claudia Wienema

Pyjamaonline is genomineerd om de titel 'Beste-kerstshop 2010' te winnen. Om deze titel te kunnen winnen hebben wij zoveel mogelijk stemmen nodig en daarom vragen we uw hulp. Ga naar http://www.beste-kerstshop.nl/vote/ en stem met uw e-mail adres op pyjamaonline. Door te stemmen maakt u zelf ook kans op mooie prijzen! 

Help ons naar de overwinning zodat pyjamaonline kan uitgroeien tot iets moois! Alvast bedankt.

0 Reacties | Geplaatst in Pyjamaonline nieuws door Claudia Wienema

Het is UNICEF-week bij RTL Boulevard. Met het zenden van een smsje kan er een kind gered worden. De kinderen van de musical Annie hielpen afgelopen week een handje mee. Ze gingen met een collectebus langs het publiek, gekleed in een rode kinderbadjas van pyjamaonline.

Kinderen musical annie collecteren in badjas pyjamaonline
Zie voor het hele fragment: http://www.rtl.nl/xl/#/u/c09a78b5-2ec1-4188-b352-7aef6d032500

0 Reacties | Geplaatst in Pyjamaonline nieuws door Claudia Wienema

Pantoffels te winnen

20-09-2012 20:50

Speciaal voor de lezer van het Magazine Navenant is er nu een mail & win actie met de dames pantoffels roze met bruine stip van Pyjamaonline. De Navenant is te koop in de winkel of is gratis te downloaden als App in de Appstore. Mogelijk bent u zelfs lid. Zie voor meer informatie hierover de site van het magazine: http://www.navenant.nl/
Dames pantoffels winnen
Niet in het bezit van het magazine of geen zin om te wachten op de uitslag? Bestel de pantoffels met roze stip dan voor €19,95 hier online en heb de pantoffels van de week al in huis.
0 Reacties | Geplaatst in Pyjamaonline nieuws door Claudia Wienema

In het augustus nummer van Twinkle Magazine (jaargang 8 NR 7), een bekend blad op het gebied van webwinkels, is een leuk artikel geschreven wat over Pyjamaonline.nl gaat. Het artikel gaat over ondernemers die op zoek zijn naar hét gat in de markt en Pyjamaonline.nl wordt als voorbeeld genoemd van een goede niche onderneming. 

Twinkle Magazine artikel over Pyjamaonline.nl

Klik op de afbeelding om het artikel te vergroten

0 Reacties | Geplaatst in Nieuws Pyjamaonline nieuws door Jelle B

In pyjama naar de dierentuin

08-08-2012 21:03

Was u in augustus toevallig al van plan om de dierentuin in Amersfoort te bezoeken? Doe dit dan op zondagochtend en u, en uw (klein)kinderen, maken een dierentuinbezoek mee dat niet vaak voorkomt. Op alle zondagen in augustus gaat de Amersfoortse dierentuin namelijk al om 07:00 's morgens open! Eerst krijgt u tijdens een rondleiding door het park te zien hoe alle dieren ontwaken en vervolgens kunt u aanschuiven bij het ontbijt. Maar let wel: dit kan enkel wanneer iedereen in pyjama verschijnt! En alle kinderen die in hun pyjama verschijnen mogen ook nog eens het nieuwe berenverblijf bekijken. Mocht u hiervoor nog geen mooie pyjama hebben, kijk dan gerust even rond.

Voor kaartverkoop en meer info zie: http://www.dierenparkamersfoort.nl/vroeg-uit-de-veren

0 Reacties | Geplaatst in Leuke feiten door Claudia Wienema

Vanaf heden kunt u bij Pyjamaonline nu ook kiezen voor de betaalmethode MisterCash. MisterCash lijkt enigszins op iDeal en wordt vooral in België gebruikt. Er komen net als iDeal en Paypal geen transactiekosten kijken bij een bestelling. Bij Pyjamaonline kunt u dus gerust betalen met MisterCash. Voor een bestelling vanuit België rekenen wij een vast bedrag van €9,95 aan verzend- en administratiekosten.

0 Reacties | Geplaatst in Pyjamaonline nieuws door Claudia Wienema

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 16

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2